Street Food Festival

Timișoara 2019
Street Food Festival Timișoara 2019

Street Food Festival Timișoara 2019

Street Food Festival Timișoara

Știi momentul acela când îți place de o persoană și vrei să o vezi cât mai des? Și partea cea mai faină, când sentimentul e reciproc? În stadiul acesta e și relația dintre Street FOOD Festival și Timișoara. Venim pentru a patra oară și abia așteptăm să petrecem încă 4 zile faine împreună cu mâncare bună, muzică live și activități pentru copii. Ne vedem între 20 și 23 iunie în Parcul Rozelor și Strada Academician Alexandru Borza la Street FOOD Festival Timișoara.

5 motive să vii la Street Food Festival Timișoara

1. Intrarea e liberă
La fel ca în anii trecuți la Street Food Festival, nouă ne place ca oricine să se poată bucura de muzica live, o plimbare alături de prieteni prin parc sau atmosfera de festival, fără să plătească pentru acestea. Pentru street food, fiecare poate cheltui conform buzunarului și poftei de mâncare.

2. Muzica
Concertele sunt mereu un punct de atracție al festivalului, dar anul acesta parcă ne întrecem pe noi la ediția de la Timișoara.
Lucia, Moonlight Breakfast, Jurjak, Byron, Taraf de Caliu și Golan sunt trupele care vor urca pe scenă. Muzica bună se va auzi și pe strada Academician Alexandru Borza, la VRTW Area, unde vor fi la datorie DJ-ii zilnic începând cu ora 16.
3. Mâncarea
Vei întâlni în premieră în Timișoara un număr record de foodtruck-uri care vor vin din toată țara și vei putea încerca preaparate noi super savuroase, fie că vorbim de cele pe bază de carne, de cele veggie, de dulciuri sau drink-uri.

4. Decorul
Dacă vrei să îți revigorezi Instagram-ul sau Facebook-ul, Parcul Rozelor e locul unde trebuie să ajungi între 20-23 iunie.
În festival vei găsi preparate specifice mai multor bucătării internaționale, iar decorurile spectaculoase vor completa experiența multiculturală. Fă o plimbare și descoperă ornamente mexicane, asiatice sau americane și lasă-ți imaginația să zboare departe.

5. Hipmenu îți aduce mâncarea acasă
Vei zice că acesta nu e un motiv să vii în festival, ci din contră, unul pentru a sta acasă. Nu chiar. Prin hipMenu poți să îți comanzi mâncare de la anumiți vendori disponibili atunci când nu poți ajunge în Parcul Rozelor. Sau poate vii în festival, dar ți-e lene să te miști de la scenă sau să te ridici de pe bean bag. Oricare ar fi motivul pentru care intri pe site-ul hipMenu sau pe aplicație pentru a-ți comanda mâncare, e strict treaba ta. Nu suntem aici să te judecăm, ci doar să informăm 🙂

Acestea fiind zise, te invităm la Street Food Festival Timișoara, între 20-23 iunie, în Parcul Rozelor.

Noi am fost, vezi mai jos câteva imagini cu ce am descoperit noi acolo.

Call Now Button