Despre noi

Ospitalitate

Ne place să ne facem oaspeții fericiți, de aceea te vom întâmpina mereu cu zâmbetul pe buze. Fie că ne vizitezi o noapte, fie că vei sta mai mult, suntem mereu deschiși și dornici să-ți facem șederea cât mai plăcută.

Confort

Am adus în fiecare apartament câte un stil unic, dar în același timp am păstrat confortul și intimitatea spațiului. Apartamentele sunt utilate cu toate cele necesare unui sejur reușit.

Profesionalism

Satisfacția turiștilor este foarte importantă pentru echipa noastră, de aceea investim continuu în calitatea serviciilor pe cere le oferim. Te așteptăm să le descoperi și să ne spui ce părere ai. 

Povestea noastră

Am început să scriem povestea Comfort Apartments în primăvara anului 2017. Am adus în apartamentele noastre tot ceea ce am descoperit frumos și bun în călătoriile noastre în țară și din afară. Mereu am pus pe primul loc confortul turistului și calitatea serviciilor oferit, de aceea toți cei ne-au trecut pragul, ne-au părăsit cu promisiunea că vor reveni. 

Comunicare
Personal
Raport calitate-preț

Oferte și reduceri

Dacă ai nevoie de o ofertă personalizată, sau dacă nu ai găsit toate informațiile necesare aici, trebuie doar să ne contactezi. Fie că alegi să ne scrii un e-mail fie că ne contactezi telefonic, vom răspunde promt solicitării tale.
Încearcă și vei vedea 🙂

Call Now Button