Servicii și facilități

Tot confortul de acasă

Cu ce te întâmpinăm?

Cafea și ceai

Diminețile vă vor fi mai aromatate de izul cafelei prospete sau de aroma ceaiului pregătit în apartamentele noastre.

Bucătărie sau chicinetă

Bucătăria noastră este echipată cu cele necesare pentru a-ți arată măiestria de Master Chef. Acum puteți să vă bucurați de mâncarea preferată, chiar dacă sunteți departe de casă.

Baie cu duș sau cadă

Băile apartamentelor noastre sunt dotate cu cabină de duș sau cadă. Prosoapele pufoase și articolele de toaletă gratuite vă vor răsfăță întotdeauna. Pentru sejururi mai lungi aveți la dispoziție și mașina de spălat rufe.

Televizor LCD

În serile liniștite puteți alege să vă relaxați la un film bun, în compania persoanei iubite, alături de familie sau de gașca de prieteni.

WiFi gratuit

Fie ca vrei să lucrezi sau vrei să te relaxezi, la noi rămâi mereu conectat și te poți bucura de o rețea WiFi stabilă și pe deasupra și gratuită

Aer condiționat gratuit

Perfect pentru zilele toride de vară, aerul condiționat vă va face șederea mult mai confortabilă. Aerul condiționat este disponibil gratuit.

Parcare publică

Așezate în zone ușor accesibile cu mașina, în jurul apartamentelor noastre puteți găsi cu ușurinta un loc de parcare pe domeniul public, fără plată și fără rezervare.

Parcare privată

Pentru siguranța mașinii dumneavoastră în unele locați aveți posibilitatea să optați contra-cost parcarea privată, supravegheată video. Pentru parcarea privată este necesară rezervare.

Transfer aeroport

În funcție de programări vă putem asigura transferul de la aeroport la apartamentul preferat. În momentul în care rezervați apartamentul este necesar să ne comunicați dacă doriți acest serviciu suplimentar. Transferul de la aeroport este un serviciu contra-cost.

Acces în scaunul cu rotile

Majoritatea locațiilor dispun de rampă pentru scaunele cu rotile și de lift pentru accesul în apartamente. Toate apartamentele sunt amenajate fără praguri, pentru accesul facil între camere.

Plata cu cardul

Uită de grija banilor, acum plata este mai ușoară. Poți solicita plata cu cardul și noi venim cu POS-ul la cazare. Se acceptă plata atât cu carduri de debit, cât și de credit.

Plata cu tichete de vacanță

Acceptăm plata cu tichete de vacanță atât în format electronic (carduri), cât și în format pe hârtie. Dacă ești beneficiarul acestui program, cazarea la Timișoara este mult mai plăcută.

Descoperă
Timișoara
Bine ai venit!
Comfort Apartments
Bucuria stă în
DETALII
2800
Zâmbete
35000
Cafele savurate
99.9%
Oaspeți fericiți
100%
Vor reveni

Ce spun oaspeții?!

Call Now Button